Våra Tjänster
Trädfällning Ljungby

Trädfällning

Har du ett träd som vuxit för högt eller kanske skymmer utsikten så fixar vi det åt dig genom en säker trädfällning. Innan en trädfällning så är det viktigt att göra en noga bedömning på trädets hälsa och alla yttre faktorer som kan påverka säkerheten. Vi många års erfarenhet och har högt säkerhetstänk när vi bedömer en trädfällning. Våra arborister ser till att det sker på en säkert och effektivt sätt till ett så förmånligt pris som möjligt.

Ofta kan det se väldigt enkelt ut och det är då olyckan inträffar när personer utan erfarenhet tar sig an en trädfällning. Därför ska ni anlita oss på Trädfällning Ljungby som har erfarenhet och rätt utrustning för jobbet. Glöm inte att ni kan använda RUT- avdraget och spara 50% av arbetskostnaden.

Från det att ni kontaktar oss så brukar trädfällningen vara utför inom 1 vecka. Ni tar lättast kontakt med oss via kontaktformuläret men det går också bra att ringa. 

Röjning/ Bortforsling

Det är väldigt viktigt att man röjer i sin skog/trädgård för att inte röjningskostnaderna ska skena iväg. Dessutom tar det betydligt längre tid för kvarlevande träd att återhämta sig och börja växa i normaltakt igen. Har du en skogsbruksplan kan man enkelt kika i den annars hjälper vi dig. Vi på Trädfällning Ljungby är experter på röjning och erbjuder kostnadsfria kundbesök. 

I våra prisförslag får du alltid en detaljerad plan på vad som behöver röjas och vad kostnaden blir. Vi lägger även upp en tidsplan så du vet när röjningen på din fastighet kommer att ske. Ett vanligt fel när man röjer på egen hand är att man lämnar för många stammar. Detta kan leda till en andra röjning och samt att timmerandelen minskar. 

Efter en trädfällning så erbjuder vi även bortforsling av restprodukterna så att ni kan nyttja er trädgård till sin fulla potential igen. Spar tid och energi genom att låta oss ta hand om restprodukterna. 

Trädfällning Ljungby